Отзыв о Hyundai Tucson 2019 года

Перше авто, до цього їздив на батьковій Opel Omega 1988 року, довго обирав, хотілося взяти RAV4 або CX5, але не вистачало грошей)
У Qashqai менша потужність і відсутні рейлінги та медіасистема за схожу комплекатцію. Але мабуть варто було спершу проїхатись на тест-драйві... Також вагомим плюсом були відсутність у Hyundai комісії банку та страхування життя при оформленні кредиту.
Зимову резину придбав Hankook Winter I*Cept X RW10.
Плюсы и минусы автомобиля
- Потужності для міста та й на трасі переважно вистачає, хоча завжди хочеться більше; - Світло дуже хороше, радують бокові лампи та Led; - Просторий салон (мій зріст 178см); - Високий кліренс; - Хороша медіасистема, наявність Apple CarPlay; - Підігрів сидінь/керма; - Задні камера та парктронік; - У Hyndai відсутня комісія банку та страхування життя при оформленні кредиту; - Під фальшпідлогою біля запаски багато місця;
- Розхід палива по місту - 18 літрів! Одна з причин - їзда на короткі дистанції, але все одно це жах; - Підвіска - жорстка ппц, лежачі поліцейські даються морально дуже важко, чутно як ззаду все підскакує; - Відсутнє автодоведення скла; - Ну і мабуть хотілося б кращу шумоізоляцію.
Совет покупателю
Перш за все спробуйте також тест-драйв Rav4, CX5, Karoq та Qashqai для порівняння! А для економії можливо краще буде розглянути Sportage, ці авто наче на одній базі і мало чим відрізняються, але Kia значно дешевша.
В тот же день 3axap дописал: - Плюси: він красунчик, дизайн крутий! - Мінуси: відсутність гідроупорів для капоту.
На следующий день 3axap дописал: Наразі Кашкай в максимальній комплектації з повним фаршем (окрім хіба шкіряного салону) коштує дешевше ніж Туксон в мінімальній... Коли я купував вони були приблизно в одну ціну(

я так понял речь идет о сравнении этих авто в бюджете около 25к$. из этих вариантов я бы выбрал дизельный кашкай, и расход был бы намного меньше и динамика лучше , ничего не имею против таксона , он крксавчик, но 2.0атмо это прошлый век, а дизель 1.6 идет только с роботом , который корейцы пока не доработали, ломучий он.. у кашкая вариатор, который я обычно не перевариваю , но на тесте кашкая я узнал что бывают и нормально настроенные вариаторы, пока единственный который у меня отвращения не вызвал , адекватно работает. по остальным конкурентам , рав и сх5 аналогично в этой цене - 2.0атмо в топку , а карок был бы конечно победителем во всех дисциплинах если абстрагироваться от цены, но в хорошей комплектации , и нормальной мокрой дсг - это далеко за рамками цены , о которой мы говорим.. но выбор сделан, удачи в эксплкатации))
+2ОТВЕТИТЬ
Автор,все що є найважливіше в машині вас не задовільняє-розхід,шумка,підвіска,комфорт.На даний момент не жалієте про свій вибір?
+3ОТВЕТИТЬ