Отзыв о Hyundai Tucson 2008 года
внедорожник,
Полный привод
, пробег - 11111 км, двигатель - 2.0 дизель, комплектация - повна
Автор: Вова (Украина, Ивано-Франковск) 21.10.2009
Купив минулого року за 130 000 грн по курсу 7, 5 вийшло 17333 зелених. Тому й купив його, бо більшого він не вартує. На разі не можу судити, бо наїздив не багато. Радує порівняна економічність дизеля і не поганий дизайн. "Вбиває" шум підвіски, особливо гуркотіння задньої, і дешеве оздоблення салону. Хотілося б більшоі потужності від дизельного двигуна. Непогана прохідність як для паркетника. Прекрасно поводить себе при швидкістній їзді. Дуже просторий салон, проте маленьлий багажник. Знайомий проїхав 140 000 км на дизелі в автоматі, і поміняв тільки втулки стабілізаторів при 60 000км. Судячи з цього машина хороша. Плюсы автомобиля: Порівняно економний. Великий салон. На бездоріжжі підвіска достатньо м"яка та комфортна. Класний зовнішній вигляд. Непоганий інтер"єр. Минусы автомобиля: Маленький багажник. Погана шумоізоляція салону. Гуркіт задньої підвіски. Замало опцій з додаткового обладнання. Замало потужності дизеля. Совет покупателю: Якщо ціна відопвідає якості, як в моєму випадку, раджу брати. Обсуждение отзываГість Дизель на 2.2 і турбо і по 18000 зелених я б теж не відмовив,а так ціна у 20000 явно зависока ОТВЕТИТЬ |
2021
2020