Hyundai Tucson 2024 Hyundai Tucson 2024

Надежность:
Ходовая:
Внешний вид:
Оценка: 5

Вибирав між Kia Sportage, Mazda CX-5, Toyota RAV4, Ford Kuga, Skoda Kodiak/Skoda Karoq.

Зразу відкинув Mazda, не сподобалась мультимедіа через крутилку, екран не тачскрін. Як на мене це вже не актуально. Хоча по матеріалах машинка зібрана дуже гарно. Якось організація місця водія добра, а от задніх пасажирів мало місця, хоча по габаритах вона більша Tucson.

Kia Sportage yне подобалось розміщення панелі приладів та органів керування. Все якось під кутом, щоб клімат включити треба було ще кілька кнопок натиснути. А ззовні так нічого виглядає.

Toyota RAV4 На момент покупки в автосалона не залишилось бензинових версій Toyota RAV4, тільки гібриди, ціна на які стартувала від $38 К. Трохи архаїчні екрани, доплата за колір десь поза 20 тис. грн, бризговики як опція і ще багато чого відштовшнули від цього варіанту.

Skoda Karoq їде гарно, приємний салон, але були побоювання на рахунок ресурсу двигуна. Ну і трошки вона замаленька була для для мене.

Skoda Kodiak машина супер, подобається те, що є конфігуратор і ви можете обрати ті опції які Вам потрібні. Але як не крути менше $42К + реєстрація не виходило. Хоча якщо гроші не проблема, то це мабуть один з найкращих варіантів зараз на ринку і по надійності і по ліквідності та і по емоціях які подарує це авто.

Все ж таки обрав Tucson в комплектації Elegance.

Як на мене враження від авто дуже сильно залежать від того на чому люди їздили до цього і від їхніх очікувань.

З підкачуванням колі у попередньому відгуку то теж таке було на початку осені. Але приїхав на шиномонтаж, підкачали усі чотири колеса, сказали проїхати 50 метрів. Проїхав, помилка зникла і досі більше не з'являлась.

Це моя суб'єктивна думка, бажаю усім вдалого вибору свого залізного коня.

Плюсы и минусы автомобиля

- технології активної безпеки. Авто кілька разів само зупинялось (до повної зупинки), коли авто що їхало попереду різко загальмувало. - адаптивний клімат контроль. В залежності від температури та вологості в салоні система підбере оберти вентилятора та температуру щоб налаштувати комфортні умови. Причому клімат роздільний для передніх пасажирів і для заднього. - безпровідний Android Auto. Сів в авто, все само під єдналось (при включеному Bluetooth на телефоні), контакти, Ваша музика, карти все є. - Екстер'єр. Можливість змінювати візуального оформлення панелі приладів, велика кількість датчиків, які ненав'язливо сигналізують про певні моменти (перевищення швидкості, тиск у шинах роботу систем активної безпеки та інше). - просто незрівняний вигляд авто в сутінках, коли працюють освітлювальні прилади як зовнішні так і внутрішні (колір яких можна змінювати). - додаток BlueLink який має широкий функціонал для керування авто з телефону.

- в дорожчих комплектаціях немає датчиків сліпих зон. Зате є функція що нагадує Вам щоб не забути пасажирів на задньому ряді сидінь (кому вона потрібна не знаю). - мені хотілося б на трасі 8 ступінчасту коробку передач. Хоча в машині є технологія kick down. Думаю, що та 8АТМ динаміка при обгонах була б кращою. Для міста цієї 6 АТМ хватає з головою. - слабенький заводський акумулятор, який вже через 4 хв при вимкнутому двигуні але увімкнутій музиці скаже Вам, що пора закруглятись бо він сяде. Дивився на кріплення, ніби можна поставити більший, можливо зроблю це згодом.

Отзыв был полезен?
Да Нет

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Вход | Регистрация