Отзыв о Hyundai Tucson 2024 года

Тааак, 5 500 на одометрі – маю право висловитися.
Не буду витрачати дорогоцінний час читача на переваги та принади цього транспортного засобу. Про це Вам розкажуть оглядачі, в тому числі шановний Ярослав, а також менеджери в автосалонах. Якщо завітаєте в Едем-Авто – можуть розказати що там є те, чого насправді немає, а про те що є і буде Вас неймовірно дратувати – дипломатично промовчать (вітання Сергієві).
Це авто, направду, має багато приємних моментів і переваг, але, якщо у Вас до цього щось було не набагато нижчого або співмірного класу – Вам може бути важко. Попередження, нижче буде багато порівнянь з Peugeot 3008 2019 р.в., бо саме з нього я пересів в Тусана.
Поїхали!
Ви відкрили водійську дверку, крісло вітально відсунулося, закрили дверку, воно підсунулося. Завели двигун. Далі ми що? Їдемо! Ні! Далі ми навігуємо по меню щоб відімкнути оповіщення про знаки. Не відімкнете - буде противно бемкати. Так, кожної поїздки! Ні! Я не зійшов з глузду і не нерозібрався в керуванні. Так, оповіщення про знаки треба вимикати перед кожною поїздкою.
Ви їдете, пішов дощик. Є датчик дощу і Тусан автоматично підбирає швидкість з якою змахувати воду з лобового скла! Але ця швидкість взагалі ніяк не корелюється з інтенсивністю опадів! Їдьте з поганою обзорністю! З датчиком світла схожа історія. Коли хоче – йому темно, коли хоче – світло.
Загадка: Де в авта за 50к доларів 2025 модельного року мають бути розташовані форсунки омивача? Вірно! Під капотом! Не те що у французів за 38к з 2019 року безпосередньо на щітках! Як же їздити тоді без брудної плями посеред лобовухи??? До речі, підігрів лобовухи щоб зійшов сніг/лід? Ні, не чули. А Навіщо? В Південній Кореї снігу немає.
Особливо зручною фішкою є те, що коли ти протираєш лобовуху з омивачем, Тусан кожного разу інформує тебе що вмикає систему запобігання проникнення запаху омивача в салон! ТОП? Можливо, але не тоді коли це повідомлення з’являється поверх навігації!
Їдемо далі. Ви проїхали хвилин 15 і примружилися від сонця. Ну або Ви їдете з лазні, розімліли і трохи примружили повіки. Він вам одразу забемкає що Вам час відпочити. Його не цікавить що Ви лиш сіли за кермо і абсолютно бадьорий! Відпочивати час!
Приїхали Ви з Метро з сумками. Підійшли до багажника, він безконтактно відкрився. Навіть ногами махати не треба. Чистий кайф! Взяли в обидві руки сумки повні продуктів і….. Вірно! Ставите одну сумку на підлогу і натискаєте кнопку закривання багажника! А потім ще ключ з кишені і закриваєте авто! Чи воно так не має бути? Да, в 3008 доводилося махати ногами, але сенсор був у нормальному місці, працював відмінно і з захлопуванням багажника замикалося авто….. Ох ці підступні французи!
З останнього. Підспустило колесо. Забемкав датчик. Добре. Заїхав на Сокар, підкачав. Сигналізація нікуди не зникла! Пише на всіх 4-х по 2.3 і всеодно сигналізує проблему! Написав Сергію з першого абзацу. Виявилося що підкачувати колеса треба суворо з увімкненим двигуном (ну це ж очевидно, так?). Повертаюся на Сокар, роблю по інструкції – НІЦ. Все одно бемкає. Знову до Сергія. Отже, щоб побороти проблему мені треба втретє їхати на підкачку, здути до 1, 9 і підкачати (з увімкненим двигуном!!!).
І на останок, KRELL. Так, звук чистіший і детальніший і соковитіший ніж в 3008 в стоковому аудіо. Але KRELL щось не чув про пресети на еквалайзер (Rock, Pop, Techno). І да, для кожної поїздки налаштовуємо еквалайзер заново.
Фух, аж легше стало. А Ви прийміть то всьо до уваги коли розглядатимете Тусан до купівлі. Вам з цим потім жити.
Плюсы и минусы автомобиля
комфортна підвіска гарна динаміка підігрів керма обдув сидінь безповідний CarPlay асистенти безпеки і паркування, купа камер і видів
детально описані у відгуку
Совет покупателю
переконайтеся що всі недоліки і недодумки для Вас будуть некритичними і не дратуватимуть щодня
Ми, коли з чоловіком обирали машину в лютому цього року, то робили тест драйв такого Тусону і Вітари. Тусон здався "істеричним" по тому, як він під час заднього ходу на парковці де далі їхали інші машини "верещав", через це та інші чинники вибрали Вітару - їздимо радіємо. Вона все показує на екрані, а звукові сигнали тільки там де треба (при загрозі зіткнення, наприклад). Знаки ось, наприклад, на екрані показує, але звуком не супроводжує.
Та й ті звуки, що є - лагідніші

объявления